Algemeen

ALGEMEEN

Midden in de Betuwe ligt het plaatsje Zoelen. Op een steenworp afstand van Tiel, bekend van o.a. Appelpop en het Fruitcorso in september, kunt u heerlijk tot rust komen in onze knusse maar comfortabele Bed en Breakfast ‘de Bataaf’. Vanuit de mooi aangelegde tuin met natuurvijver heeft u weids uitzicht over de golfbaan. Er is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto en een aparte ruimte voor het stallen en opladen van (elektrische) fietsen.

WIE ZIJN WIJ?

Bed en Breakfast ‘de Bataaf’ maakt deel uit van Golfcentrum De Batouwe. Frans en Jolanda , oud-medewerkers van De Batouwe, runnen sinds april 2017 met veel passie en plezier Bed en Breakfast ‘de Bataaf’ en wonen samen met hun lieve hond  ‘Amber’ in de naastgelegen boerderij. Frans en Jolanda heten u van harte welkom!

DE KAMERS

De boerderij biedt plaats voor maximaal 6 gasten. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers, allen met douche en/of bad. Daarnaast is er een gezellige (aparte) woonkamer met bank, t.v. en koelkast, dus ook ideaal voor kleine gezelschappen. Vanuit twee slaapkamers  heeft u prachtig uitzicht over de golfbaan. Dat is lekker wakker worden!

LOGIES EN ONTBIJT

Wij bieden u comfortabele logies en verzorgen een uitstekend ontbijt, vaak met zelfgemaakte en streekproducten van Betuwse ondernemers. Wilt u ontbijten in de (aparte) woonkamer óf liever in de zonnige tuin? De keuze is volledig aan u!

DE OMGEVING

Frans en Jolanda helpen u graag op weg om de omgeving op eigen gelegenheid te ontdekken. Denk hierbij aan het pittoreske Buren en het naastgelegen Zoelen met zijn prachtige kasteel. Hier vind je ook bijzondere wandelroutes over het boerenland, de zogenaamde “Klompenpaden”. Breng ook zeker een bezoek aan het historische stadje Wijk bij Duurstede en het dorp Amerongen, gelegen aan de overkant van de rivier. Beiden zijn middels een pontje te bereiken. Fietsend over de vele slingerdijkjes heeft u aan de ene kant uitzicht over de rivieren ‘Waal, Rijn & Lek” en aan de andere kant de fruitboomgaarden welke rond april / mei prachtig in bloei staan.

TIPS & WEETJES

Kortom… Wilt u er een nachtje tussenuit om te golfen, fietsen, wandelen of recreëren? U bent bij ons van harte welkom! Bed en Breakfast ‘de Bataaf’ is een centraal fiets- en wandelpunt en grenst aan het recreatiegebied ‘De Beldert’ en verderop ‘Eiland van Maurik’ met diverse jachthavens.

Verder op deze site vindt u nog meer leuke tips en arrangementen voor een gezellig dagje of weekendje uit.

Frans en Jolanda heten u van harte welkom!

 

 


IJsvogels op de Batouwe en bij De Bataaf